Încărcătoarele Lenovo – Diferența de fiabilitate

20 de volți, 3.25 amperi și o putere de încărcare de 65 de wați, la care se adaugă mufa specifică tip C. Deși ar putea fi prezentarea unui încărcător Lenovo, este prezentarea a două dintre acestea. Dacă citești descrierea ambelor încărcătoare, este posibil să rămâi cu niște semne de întrebare. În acest articol vom încerca să anulăm semnele de neclaritate, comparând două modele de încărcătoare Lenovo. 

Ipotetic vorbind, laptopul tău ThinkPad E15, IdeaPad 7-15ITL05 sau IdeaPad Duet 3 10IGL5, proaspăt achiziționat, vine cu acest încărcător:

MMDLENOVO717

Apoi, îți vezi colegul de facultate sau serviciu, cu același model de laptop, încărcându-l cu acest model:

MMDLENOVO723

Ei bine, aici apare diferența despre care vorbeam la începutul articolului. Cu specificății identice, alături de mufa specifică tip C, aceste 2 încărcătoare (MMDLENOVO723 și MMDLENOVO717 – codurile de pe site-ul nostru) se diferențiază printr-un singur cuvânt: FIABILITATE

În timp ce MMDLENOVO723 cântărește aproximativ 200gMMDLENOVO717 are o greutate de 350g, cablul de alimentare fiind inclus. Aceasta este o primă diferența importantă pentru a determina fiablitatea încărcătoarele. MMDLENOVO723 reprezintă un upgrade de fiabilitate. Cu acest tip de încărcător Lenovo, îți va fi mult mai ușor să-l strecori în rucsacul pentru facultate sau birou. Așadar, dispare cablul de alimentare, destul de lung și gros, care poate fi ușor deranjant în momentele în care ai nevoie de spațiu. O altă diferență care susține fiabilitatea mai mare a acestui tip de încărcător, fără cablu de alimentare, este forma pătrată, compactă. Cu siguranță, dacă vrei să manevrezi mai ușor încărcătorul, cel pătrat poate reprezenta alegerea perfectă pentru tine.

După cum am precizat anterior, singura diferența dintre aceste două încărcătoare o reprezintă FIABILITATEA. Dacă nu semnfică un plus pentru tine, ori ceva care să-ți fie de ajutor în timpul utilizării, MMDLENOVO717, încărcătorul dreptunghiular ce vine însoțit de cablu de alimentare poate fi o bună opțiune de livrare a celor 65 de wați.

Totodată, este de precizat faptul că ambele încărcătoare pot livra valori diferite: 20V-3.25A/15V-3A/9V-2A/5V-2A. Acest lucru înseamnă că ai posibilitatea de a-ți încărca și tableta sau telefonul folosind aceste alimentatoare.

Așadar, dacă încărcătorul laptopului tău Lenovo s-a ars, nu mai funcționează, sau pur și simplu vrei să faci un upgrade de fiabilitate, te așteptăm în magazinul nostru.

Mentor Market vă pune la dispoziție sute de modele de încărcătoare. Vă așteptăm pe site-ul nostru sau în magazinul fizic pentru a vă putea oferi suport în decizia dvs. de a achiziționa încărcătorul de care aveți nevoie. Vă stăm la dispoziție și pe pagina de facebook.

1 Comment

  • […] În primul rând, în momentul în care cauți un alimentator original sau compatibil cu laptopul tău, nu trebuie să te gândești că acesta va arăta exact ca cel pe care l-ai avut. Este foarte posibil ca încărcătorul care a însoțit laptopul tău în momentul achiziționării, să nu se mai fabrice, fiind înlocuit cu un model care să prezinte un design mai nou și să pună accentul pe fiabilitate (am vorbit despre fiabilitate în acest articol). […]

Comments are closed.